Thuis

Welkom (bij) thuis

Prikkel je zuintuigen

 

In onze online magazines lees je meer over de verschillende onderwerpen rondom de tentoonstelling. In deze editie staat het zintuig ‘zien’ centraal. Veel leesplezier!

VERDER LEZEN


INTERVIEW MET VINCENT BIJLO 


HET INTERIEUR VAN NANDA TERMAAT 


THUIS BIJ SIXTA FINSY 


FANTASIE INTERIEUR VAN INEZ DE BRAUW 


DE GELUISKASTJES VAN ELISE 'T HART 
Welkom (bij) thuis - zien

 

Nog maar tot en met zondag 17 oktober te zien: de tentoonstelling thuis waarin de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal staan. Tijd dus voor de derde editie van de online magazines rond de tentoonstelling. Na horen en ruiken staat nu 'zien' centraal. Er zijn interviews te lezen met bewoner Sixta Finsy-Besseling, die samen met haar man en haar vader een bijzonder en duurzaam huis in Almere bouwde en op een speciale manier inrichtte. Cabaretier Vincent Bijlo is blind, maar dat weerhoudt hem er totaal niet van om zich intensief met zijn interieur te bemoeien. En Nanda Termaat, die bij De Kringloperin Almere werkt, vertelt over haar bij elkaar verzamelde tweedehands interieur, waarbij ze ook haar tips deelt hoe je zelf schatten kunt vinden in een kringloopwinkel.   

thuis - horen_226

Multi-zintuigelijke tentoonstelling thuis

De tentoonstelling thuis is te zien in onze Kunsthal. De tentoonstelling is geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur, t/m 17 oktober 2021.  

Architectuurprijs Almere _205

thuis - zien

1/7
Loading ...