Foto - Why the Caged Birds Sing

WHY THE CAGED BIRDS SING

t/m 6 december 2020

Meer info & tickets bestellen


Why the Caged Birds Sing 

In de Kunsthal van Kunstlinie Almere Flevoland is tot en met 15 november de nieuwe tentoonstelling Why the Caged Birds Sing te zien. Laat je inspireren door gerenommeerde kunstenaars als Iris Kensmil, Richard Kofi en Akwasi en aanstormende talenten als AiRich en Kunstcollectief Florian Frey, Rossel Chaslie & Fabrice Jongeneelen. In deze actuele tentoonstelling laten wij ook de stem horen van 3.000 Almeerse antiracisme-demonstranten. Why the Caged Birds Sing is een spiegel voor introspectie en springplank naar een respectvol debat over de weg naar een samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Iris Kensmil, Richard Kofi, Akwasi en 3.000 Almeerse maken een vuist tegen racisme. Laat je waardevol en veilig (volgens de laatste overheidsrichtlijnen) door hen inspireren!  

Bestel je tickets online

Why the Caged Birds Sing is te bezoeken t/m 15 november 2020. De Kunsthal is geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn vooraf online te bestellen via www.kaf.nl. Hier lees je ook actuele informatie over jouw bezoek aan Kunstlinie Almere Flevoland.  

 


Algemene info_38

Pay as you like

Om zoveel mogelijk mensen van de kunstwerken te laten genieten én te inspireren met de verhalen van de kunstenaars en demonstranten, mag je zelf bepalen hoeveel je voor je bezoek wilt betalen. Bij het bestellen op www.kaf.nl mag je zelf je prijs bepalen óf je kunt na afloop van jouw bezoek een donatie in cash doen.

Why The Caged Birds Sing (September)

1/8
Loading ...