Thuis

Welkom (bij) thuis

Prikkel je zuintuigen

 

In onze online magazines geven we verdieping op verschillende onderwerpen rondom de tentoonstelling. In deze editie staat het zintuig 'horen' centraal. Veel leesplezier!

VERDER LEZEN


IN GESPREK MET GELUIDSKUNSTENAAR ELISE 'T HART OVER HUISGELUIDEN


TOT RUST KOMEN MET ASMR - INTERVIEW 'DUTCHESS ASMR' ESMEE


DOOF ZIJN EN TOCH GENIETEN VAN MUZIEK  - DANIEL SCHOEVAART


THUIS BINNENKIJKEN BIJ MARIELLE WITMANS 


GELUIDEN OP MAAT GEMAAKT DOOR DUO FILLIP STUDIOS


VERLANGEN WE NAAR ECHTE STILTE? - INTERVIEW SARAH VAN SONSBEECK


INTERIEUSADVIES DOOR JUDITH DE KLIJN


Welkom (bij) thuis - horen

 

In de tentoonstelling thuis staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Een mooie aanleiding om in dit online magazine in te zoomen op één van de zintuigen. Deze eerste editie staat in het teken van geluid en horen. Zo zijn er interviews met geluidskunstenaar Elise ’t Hart, de dove sign dancer Daniel Schoevaart en de Almeerse Marielle Witmans bij wie thuis kenmerkende geluiden zijn opgenomen. Ook is er aandacht voor de trend ASMR, de ‘dode’ kamer op de TU Delft en het KozieMe-muziekkussen van Roos Meerman. Interieurstyliste Judith de Klijn geeft tips voor een goede akoestiek in je huis. Een boordevol nummer dus, geniet ervan!

thuis - horen_226

Multi-zintuigelijke tentoonstelling thuis

De nieuwe tentoonstelling thuis is te zien in onze Kunsthal. De tentoonstelling is (verwacht) geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur, t/m 1 augustus 2021. 

 

Architectuurprijs Almere _205

thuis - horen

1/9
Loading ...