Foto - Why the Caged Birds Sing

WHY THE CAGED BIRDS SING

t/m 6 DECEMBER 020

Meer info & tickets bestellen


Why the Caged Birds Sing 

 

In de Kunsthal van Kunstlinie is de tentoonstelling Why the Caged Birds Sing te zien. Laat je inspireren door gerenommeerde kunstenaars als Iris Kensmil, Richard Kofi en Akwasi en aanstormende talenten als AiRich en Kunstcollectief Florian Frey, Rossel Chaslie & Fabrice Jongeneelen. In deze actuele tentoonstelling laten wij ook de stem horen van 3.000 Almeerse antiracisme-demonstranten. 

 

Vanwege de aangescherpte maatregelen zijn wij tijdelijk gesluiten. We hebben de sluitingsdatum van de tentoonstelling verplaatst naar 6 december. Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je precies weet wanneer de Kunsthal weer opengaat. Wil jij je meer verdiepen in racisme? Kijk dan mee met de livestreams:


Algemene info_38

Bestel je tickets online!

Why the Caged Birds Sing is te bezoeken t/m 6 december. De Kunsthal is (vanaf 19 november) geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 - 17.00 uur. Tickets zijn vooraf online te bestellen via www.kunstlinie.nl. Hier lees je ook actuele informatie over jouw bezoek aan Kunstlinie.

IN DEZE EDITIE

Nu de feestdagen naderen steekt ook de discussie rondom Zwarte Piet weer op. Inmiddels zijn de meeste mensen, omroepen en organisaties het erover eens dat het een racistische uiting is. De jarenlange inspanningen van activisten als Jerry Afriyie en Sylvana Simons werpen hun vruchten af, maar er is nog veel te behalen in de strijd tegen racisme.  

 

In de laatste editie van dit online magazine lees je over prestaties, kunst en verhalen die meer zichtbaarheid verdienen. Zo vertelt kunstenaar Richard Kofi over zijn blik op gestolen kunst en de rol van onderwijs. In het interview met Mo Hersi lees je over het initiatief om Enith Brigitha te eren, de Almeerse topsportster die meer erkenning verdient. Ook gaat het in dit magazine over zelfreflectie, voor fotograaf Petra Mwaro resulteerde dit in de inspirerende fotoreportage Stil Protest.  

Why The Caged Birds Sing (November)

1/10
Loading ...