Thuis

Welkom (bij) thuis

Prikkel je zuintuigen

 

In onze online magazines lees je meer over de verschillende onderwerpen rondom de tentoonstelling. In deze editie staat het zintuig ‘ruiken’ centraal. Veel leesplezier!

VERDER LEZEN


IN GESPREK MET SCENTMAN JORG HEMPENIUS 


NADIA ZEROUALI OVER HAAR THUIS


KUNST- EN GEURHISTORICUS CARO VERBEEK OVER GEUR 


DE GEUR VAN OSKERSOEP EN SAFFRAAN 


KUNSTENAAR EN FOOD DESIGNER MARIJE VOGELZANG

MEDITEER MET MYRNA KEMENADE IN KUNSTLINIE


CAROLINE IN 'T VELD OVER DE KLANK VAN ENCOREWelkom (bij) thuis - ruiken

 

In de tentoonstelling thuis staan de zintuigelijke effecten van geur en geluid in de huiselijke omgeving centraal. Een mooie aanleiding om in dit online magazine in te zoomen op één van de zintuigen. De tweede editie staat helemaal in het teken van ruiken en proeven. Lees het interview met geur-expert Jorg Hempenius, die en passant ook een top 5 van ontspannende geuren voor ons samenstelde. We gaan in gesprek met kunsthistorica Caro Verbeek die geuren uit de geschiedenis reconstrueert. Nadia Zerouali vertelt over de geuren in haar huis, Venaise Pinas en Mona Alikhah delen hun favoriete gerecht en er is aandacht voor de kookworkshop. En wat nou als geur je werk is, maar je door corona (even) niks meer ruikt? Het overkwam voedselontwerper Marije Vogelzang. Zij vertelt over die bijzondere ervaring. Geniet van al dat moois!

thuis - horen_226

Multi-zintuigelijke tentoonstelling thuis

De nieuwe tentoonstelling thuis is te zien in onze Kunsthal. De tentoonstelling is (verwacht) geopend van woensdag t/m zondag, van 12.00 tot 17.00 uur, t/m 17 oktober 2021. 

 

Architectuurprijs Almere _205

thuis - ruiken

1/9
Loading ...