MYRNA VAN KEMENADE

MUSIC MAKES MY SOUL SPEAK AND MY BODY MOVE

 

Altijd al eens willen relaxen terwijl je 'zweeft' op het water in onze Theaterzaal?
Op woensdag 23 juni beleef je een hele relaxte midzomeravond in Kunstlinie. Tijdens de speciale workshop zal je ontdekken, onder leiding van yogadocente Myrna van Kemenade en muzikant Fred Westra, dat door het luisteren naar muziek en meezingen jouw meditatieve yoga-ervaring wordt versterkt. Op woensdag 15 september staat de meditatiesessie volledig in het teken van geur, waar geurdesigner Jorg Hempenius en Myrna samenwerken om je een onvergetelijke yoga-sessie vol geursensatie te laten ervaren.

 

 

VERDER LEZEN 

Jorg

 

Na een carrière als musicalster, inspireerde een reis door Thailand Myrna van Kemenade het roer om te gooien en yogastudio Yogadreams op te richten. Muzikant Fred Westra begeleidt Myrna met zijn gitaar. Fred produceert en componeert yoga, meditatie, Reiki en massage muziek. Samen hebben zij het album My Soul gecreëerd en kun je hier beluisteren. 

 

Deze Midzomernacht-meditatie kun je zowel live als online bijwonen. De live-sessie vindt plaats in de Kleine Zaal. Normaal is deze zaal een podium voor groot en opkomend theatertalent, maar nu rollen we er de yogamatjes uit! Met een prachtig uitzicht over het Almeerse Weerwater is dit een perfecte plaats voor een relaxte meditatiesessie.

 

Kun je er niet live bij zijn, of voel je je prettiger in je eigen huis? Dan kun je deze speciale workshop ook vanuit je woonkamer volgen. Middels een livestream kun je gemakkelijk aansluiten.

 

In september geeft Myrna nog een meditatie-workshop. Ditmaal met geurdesigner en aroma-DJ Jorg Hempenius, zodat je het verrijkende effect van geur op jouw meditatie-ervaring kunt ontdekken.

 Benieuwd hoe zo'n sessie er aan toe gaat of alvast voorbereiden op 23 juni? Bekijk de video hieronder. 

 

BEKIJK DE VIDEO 

Publieksprogramma thuis

7/9
Loading ...